Document Architect

Document Architect is een gebruikersvriendelijk en innovatief softwareproduct, ontwikkeld als middleware om de multifunctionele printer te veranderen in een business-kritisch communicatie centrum. De belangrijkste functie van het product is om het touch-screen van de multifunctionele printer, te veranderen in een echte communicatieplatform. Digitaliseren van uw documenten en het opslaan van uw gedigitaliseerde documenten in bedrijfs toepassingen kunnen worden bereikt door het selecteren van een knoop. Als klanten een multifunctioneel apparaat zonder een touch-screen gebruiken is een desktop-client beschikbaar. Dit resulteert in een volledige en gestandaardiseerde middleware-oplossing die kan worden gebruikt door iedereen.

Waarom het digitaliseren van documenten
In de dagelijkse werkzaamheden van vandaag zijn uitwisseling van informatie en toegang tot informatie  de meest belangrijke en zakelijke kritische aspecten geworden. Snelle, betrouwbare en geautoriseerde toegang tot uw informatie verbetert de effectifiteit van uw medewerkers. Het resultaat is dat gebruik van hardware in combinatie met Document Architect hun werk efficiënter dan ooit tevoren maakt. Als uw efficiëntie verbetert is minder tijd nodig door uw medewerkers. Het resultaat zal zijn een lagere kostprijs voor een organisatie.

Kostenreductie door te investeren in Document Architect
Hoewel een initiële investering gedaan moet worden voor deze extra software kunnen we bewijzen dat dit eigenlijk was niet een investering maar een kostenbesparing. Denk maar aan de tijd die mensen in een organisatie per dag kwijt zijn op zoek naar informatie. Vermenigvuldig dit met het aantal werknemers en het gemiddelde uur tarief, en u krijgt een duidelijke indicatie van mogelijke besparingen!


Wilt u meer informatie neemt u dan contact met mij op 084-83 23 153

 POWERED BY take2media.nl